داود منظور از خروج اقتصاد کشور از رکود خبر داد و گفت: فضای بین‌المللی در حال تغییر به نفع کشور ماست و باید برای رشد اقتصادی ۸ درصدی از این فضا حداکثر استفاده را ببریم. به گزارش اخبار اصناف به نقل از سازمان برنامه و بودجه داوود منظور از خروج اقتصاد کشور از رکود خبر […]

داود منظور از خروج اقتصاد کشور از رکود خبر داد و گفت: فضای بین‌المللی در حال تغییر به نفع کشور ماست و باید برای رشد اقتصادی ۸ درصدی از این فضا حداکثر استفاده را ببریم.

به گزارش اخبار اصناف به نقل از سازمان برنامه و بودجه داوود منظور از خروج اقتصاد کشور از رکود خبر داد و گفت: فضای بین‌المللی در حال تغییر به نفع کشور ماست و باید برای رشد اقتصادی ۸ درصدی از این فضا حداکثر استفاده را ببریم.

وی ادامه داد: بازاندیشی و اصلاح فرایندها، رویکردها، رویه‌ها و ضوابط جاری در ستاد سازمان برنامه و بودجه و سازمان‌های استانی، برای ایفای مؤثرتر نقش این سازمان در دو حوزه برنامه‌ریزی و نظارت ضروری است و حتماً باید در دستور کار قرار بگیرد.

این مقام مسئول ادامه داد: مقام معظم رهبری فرموده‌اند ریشه همه مسائل و مشکلات کشور در سازمان برنامه و بودجه است و راه حل و چاره همه مشکلات هم در همین سازمان است.

منظور تصریح کرد: رئیس جمهور محترم هم به کارکرد سازمان برنامه و بودجه به عنوان قوه عاقله نظام، اعتقاد راسخ دارند و باورشان این است که سازمان برنامه باید در حل مسائل کشور نقش‌آفرینی فعالی داشته باشد.

به گفته معاون رئیس جمهور پدیده‌هایی مانند بیکاری، گرانی، تورم، رشد پایین اقتصادی، خدمات اجتماعی ناکافی در برخی حوزه‌ها و موارد مشابه، همگی معلول کارکردهای ناموزون و نامناسب نظام اجرایی کشور است که ما و شما نیز در آنها دخیل هستیم و باید خودمان را پاسخگوی مردم بدانیم.

منظور ادامه داد: فضای بین‌المللی در حال تغییر به نفع کشور ماست و باید برای رشد اقتصادی از این فضا حداکثر استفاده را ببریم.

وی خاطرنشان کرد: ستاد سازمان برنامه و بودجه کشور با تفویض اختیارات به استان‌ها، از استقلال عمل این سازمان‌ها در مقابل استانداری‌ها حمایت می‌کند و البته این استقلال عمل را در تعامل حداکثری با استانداران می‌دانیم.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین سرمایه همه ما، وقت است و از این‌رو باید با استفاده درست از اوقات و فرصت‌ها در جهت حل مشکلات مردم و کشور، دیدگاه‌های کارشناسی مطرح شده در جلسات عالی، در سطوح مختلف سازمانی تا پایین‌ترین درجات ساری و جاری شود.