عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران تأکید کرد که نظارت باید از ابتدای زنجیره تأمین آغاز شود، نه اینکه صرفاً بر واحد صنفی متمرکز باشد. به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، حسین علیا کبری با اشاره به افزایش قیمتها به دلیل شرایط موجود، گفت: اکثر کالاها دارای برچسب قیمت تولیدکننده و مصرف‌کننده هستند، به […]

عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف تهران تأکید کرد که نظارت باید از ابتدای زنجیره تأمین آغاز شود، نه اینکه صرفاً بر واحد صنفی متمرکز باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف ایران، حسین علیا کبری با اشاره به افزایش قیمتها به دلیل شرایط موجود، گفت: اکثر کالاها دارای برچسب قیمت تولیدکننده و مصرف‌کننده هستند، به جز کالاهای فله‌ای که به دلیل نامشخص بودن قیمت، نیاز به فاکتور دارند.
وی افزود: گاهی کاهش عرضه و گاهی افزایش غیرمنطقی قیمت باعث میشود مغازه دار مجبور شود کالای جدید را با قیمتی بسیار بالاتر از خرید قبلی تهیه کند. بنابراین باید نظارت درست، دقیق و منطقی داشت، نه نظارت احساسی.
علی اکبری با انتقاد از سامانههای موجود گفت: هیچکدام از سامانههای فعلی، شرایط ایدهآل برای ایجاد یک نظام یکپارچه و کنترل شده از تولید تا مصرف را ندارند. باید نظام نظارتی خود را منطبق با نیازهای روز بازار و استانداردهای جهانی اصلاح کنیم.
او تأکید کرد: صرف افزایش تعداد بازرسان کافی نیست؛ تا زمانی که آموزش لازم ندیده باشند، تأثیری ندارند. باید هم کمیت و هم کیفیت بازرسی‌ها را بالا ببریم.
علی ا‌کبری در پایان خاطرنشان کرد: به یک سامانه جامع نیاز داریم که اطلاعات در آن برای همه سازمانهای مرتبط قابل دسترس باشد، نه اینکه مجبور باشیم از سامانه تجارت به سامانه انبار و از آنجا به سامان‌های دیگر برویم.

  • نویسنده : حمیدرضا مرادی